Wednesday, February 29, 2012

The Grey (2012)




Kui nägin traileris Liam Neesonit lumes sumpamas..ei kõhlenud hetkegi. Selle vaatan ma ära..olgu nii kehvake kui tahes.
Nicolas Cage peaks õppima Liamilt kuidas väärikalt vananeda..B-filmid või A piiril kõõluvad filmid. Mis iganes. Liam suudab olla vormis ja tasemel ja nauditav (Taken, Unknown). Ta ei ei vaevle, ega tegele juuste kleepimise ja õllekõhu varjamisega.
Ameerika mandrilt tulnud palju filme kus hundid on muudetud Monthy Pythoni "Holy grale" koobast valvanud valge küüliku sarnaseks. Kes murrab kõike mis liigub.
Nii ka näeme suht avastseenis kuidas üksik hunt proovib rünnata töötavaid mehi. Hundil ikka on palju rohkem väärikust ja oidu.
Varsti tulemus selline et kui laps loomaaias hunti näeb..vaatleb ta seda kui hullu inimkriminaali, kel on hambad ja statsionaarne kasukas.
Kari eluheidikuid kukub lennukiga alla..vähesed jäävad imekombel ellu. Siis aga hakkavad neid piiramad hundi kari. kes kindlasti tahavad neid ükshaaval maha murda.
Film ise oli kehvake. Seltskond kes huntide eest põgenema pandi on sisuliselt igav ja juba eemalt tundus karjuvalt ülekohtuselt kokku klopsitud. Ja kogu stsenaarium on väga logisev ja neetult ebarealistlik. Näitlejad pidid kõige selle juures head nägu tegema ja edasi summama lumes.
Aga kuna see oli lume film..siis sellist mina juba vahele ei jäta.
Soovitage aga julgelt lume filme.


1 comment:

  1. See pidi ikka halb olema, kui isegi sulle ei meeldinud. Trailer tundus küll okei olevat...

    ReplyDelete