Sunday, February 12, 2012

Inside man (2006)




Täiesti viisakas pangaröövi puzzle, mis mul millegipärast oli vahele jäänud. Vana hea eatu Denzel Washington on omas mahlas läbirääkijana..vuristades teksti meeletul kiirusel ja tehes taas seda mida ta alati teeb. Kuid see sobib ja sobis jällegi.
Väga hea oli näha Jodie Fosteit mängimas "jalgadega" naist keda oli hea vaadata. Vahelduseks inimpõlguritest feminist-inimeste a sotsiaalsest vihkajale.
Kas oma võhiklusele või millelegi muule, aga märkasin alles hiljem rez. nime tagant Spike Lee nime..vedas et sa varem ei märganud. Selle mehe rassistlikud..neegri kesksed lood olnud vägagi eemale tõukavad. Välisele korrektsusele vaatamata oli sisuline stsenaarium ja tegevuse jada lünklik ja kohati ebaloogiline. Üldiselt ma loogika kallal ei nori, kuid seekord isegi tahaks. William Dafoe oli meeldiv nähtus kärsitu püssimehena.
Kahjuks aga hakkavad selliste filmide ajad minu jaoks ümber saama. Ükskõik kui efektne , üllatav ja keerlev see ka ei ole. Nu ei eruta. Ja kas on mõtet sellepärast panka röövida et : "Because I can.."..pisut naeruväärne.
Viisakusest vaatan nad ikka küll ära.


No comments:

Post a Comment