Friday, February 24, 2012

Conan the Barbarian (2011)




Kui kola Arnold Austriast tuli ja selle jubeda filmi tegi..sai sellest tema hüppelaud ja ta lendas kuratlikult kõrgele. Aastal 2011-2012 ma enam sellist asja ei usu.
Tegijad ei jõudnud ka selgusele , mis filmi nad teevad ja eelkõige kellele nad seda teevad. Täiesti naiivne ja tobe laste film (andke lapsed mulle andeks), kuid samas kohutav hunnik verd..vägivalda ja paljaid tisse. Isegi Kanal2 filmi gurmaan saab vist aru et see on ikka sitt film, kuigi tissid on ilusad ja verd valatakse. Mis siis vel Kanal2 vaatajale võis meeldida..mõnus šovisnism. naine sina ära kaaguta..lähed sinna ja teed seda mida ma ütlen ja tahan- vaja on.
Täielik mudaliiga. Selle raha oleks võinud küll..kasvõi kellegi presidendi kampaaniasse uputada. Isegi seal oleks see paremini kasutatud olnud.
Õnneks unustatakse ja kaovad sellised filmid ruttu.

2 comments:

  1. Kui see kinos oli, vaatasin sel puhul ka vanad Conanid ära - ega need oluliselt paremad polnud. Aga vähemalt oli seal seal noor koomik Arnold. Uues on jälle rohkem vägivalda ja goret.

    ReplyDelete
  2. ka vana Conan oli õudne film..kuid seal oli see reha hammastega puuhobune Arnold. Kes rääkid ingliskeelt nagu näriks klaasi. Nii mitte plastilist inimest kehaliselt ja lingvistiliselt vist ei teagi. Ime et ta nii kaugele lendas

    ReplyDelete