Thursday, February 16, 2012

Battle Los Angeles (2011)



Taevast hakkas merre mingeid junne sadama, mis ennem maandumist pidurdasid. Ja siis kargasid need junnid California rannas merest välja ja kukkusid inimesi tulistama..rakettidega. Damn!
Ega ma teadsin väga hästi mis lugu ma vaatama seekord hakkan. Siis on kari kibestunud ja läbipõlenud sõdureid kes peavad päästam juudi, latino ja neegri.
Klišee ..klišee otsas. Kiiresti otsitakse kulunud sõdurile kaasa kogu filmi jooksma tema ealine, aga vägagi värske ja mis kõige tähtsam..vallaline naisterahvas. Eks ta üks propaganda osana lugu ole "Join the army!" loosungist.
Kohal oli ka Michelle Rodriquez , kes on ainus teadaolev naisnäitleja kes suudab relva usutavalt ja ka õiet pidi pimesi kätte haarata.
Kogu lugu ise oli kompott independence day ja black hawk down vahele. Vaatemänguline jura.
Ameeriklastel on üks koolitus veel läbitud..nad teavad täpselt kuidas filmides ja arvatavasti siis ka elus venelased ja tulnukad räägivad.
Kui meie ida eurooplased itsitame pihku igakord kui keegi ameeriklane vene keelt pludistab..siis ufod vist lämbuksid naerust , või oma enda limast kui kuuleksid kuidas nende suhtlust ette kujutatakse.

No comments:

Post a Comment