Sunday, February 26, 2012

Hobo With a Shotgun (2011)




Freak warning. Kanada noormehe tehtud ...festivalidel lammutanud- rännanud verine lugu. Rez. on kindlasti palju filme ennem vaadanud ja need on oma jälje jätnud..alguse tiitrid meenutasid mulle tohutult Sergio Leone käekirja ja minekut.
Edasi keris lugu kangesti B-näitlejatega "Elmariachi" kasti.
Alustame kõige tähtsamast mehest selles loos..Rutger Hauer. Ma ei tea..aga äkki on tegu enim alahinnatud-raisatud näitlejaga üldse? Tema tegi minu jaoks surematuks Bladerunner. Kui tahate teada miks on põhjust filmi armastada, siis vaadake vahelduseks Youtubes Haueri Bladerunneri lõpumonoloogi. Täiuslikkus.
Hobo rolli sobis ta suurepäraselt.. Vanamees kes tahab nässus-märatsevas ühiskonnas osta endale muruniitja ja avada oma firma kus sloganiks. You grow it, we cut it!
Kuid mees vihastatakse välja ja ostab sama raha eest pumppüssi ja hakkab vajutama päästikule.
Linna valitseb idiootlik koomiksitegelane koos oma college jopedega poegadega..tapavad-vägistavad ja on kõik rahaga ära ostnud. Nende ümber keerlevad paljaste tissidega litsid, kes suplevad vere jugades ja kiljuvad mõnust.
Samuti sain teada milline näeb välja tillinahk, kui sinna on pumppüssiga lastud.
Oleks ma vaid noorem, siis suudaksin selliseid filme nautida..see oli täiuslik eksemplar. Et see panna näiteks tollase lemmiku Peter Jackson'i "Braindead" jms.
Kahjuks on see kõik jäänud kaugele ja mu maitse ihkab midagi lihtsamat ja mitte nii brutaalset soolikates sobramist. Mitte et nad teadlikult mus õudu tekitaksid..kuid oma ülesannet mind muigama panna nad enam ei suuda. Film kinnitas et see periood on lõlikult minu jaoks kadunud-eemaldunud. Ei vaata enam ka muide loodussaateid..sest seal osad loomad surevad reality showdes.

Nii tõmmatakse inimestel päid otsast ära.

2 comments:

  1. "Ei vaata enam ka muide loodussaateid..sest seal osad loomad surevad reality showdes."

    Sellest ei saanud nagu päris hästi aru, kuidas on loodussaated ja reality showd omavahel seotud :-)?

    ReplyDelete
  2. Kas ei meenuta loomasaated ka sulle üha rokem reality showsid, mida rohkem actionit ja verd. Seda parem.

    ReplyDelete