Wednesday, February 15, 2012

The Rum Diary (2011)



See film meenutas mulle midagi. Äkki pisut Las Vegase lugu, või mõnda muud biitnike lugu. Kari joodik ajakirjanike kogunenud vegeteerima Puerto Rico'sse..päikse rummi ja ilusate naiste maale. Kuldsed 50'ndad.
Peatoimetaja selgitab mehele rahulikult..meie ülesanne ei ole siin mingit ajakirjandust teha ja kedagi shokeerida. Me peame kirjutama seda et kui lahe siin on et rohkem valgeid pakse parasiite tuleks siia oma raha raiskama. Kamp kogunes ja järjest meeletumate meestega tegu..kes juba kolm sammu astudes suutsid järgmise jama kokku keerata.
Kuid siis kõik muutus..asi läks tõsiseks..peategelane hakkas seelikut jahtima. Sai kaineks ja hakkasn missiooniga ajakirjanikuks , kes ülekohtu vastu tahab väljas astuda.
See muutus on kaunis karm ja järsk..ja veider. See olekski minu arvates jäämagi..hullude biitnike joomingu läbuks. Takistuseks sai siin vist raamat ..millele lugu põhineb.
Rispoli , Depp ja Giovanni Ribisi klappisid suurepäraselt. teised tegelased olid nagu Ufod või turistid..suht võõristavad selle lõbusa seltskonna kõrval. Mis kiusatus on see Hollywoodil normaalsete inimeste kõrvale linale toppida plastmassisti naisi. Kes kui suudaksidki olla naturaalsemad..värvitaks see ikka sellisteks kelle pärast tiinekad kinldlast "hirmu unenägusid" peaksid hakkama nägema.
Joodik meeste kolmik päästis filmi halvimast. Nimedele ja välisele vaatamata sai lugu kokkuvõttes kehvem kui eeldada võiks.



No comments:

Post a Comment