Monday, February 27, 2012

The Green Hornet (2011)




Jahh olen ka ise endalt küsinud..Miks ma raiskan oma aega selliste filmidega? Oleks ju lihtne leida selle aja sisustamiseks miskit paremat filmi või siis hoopis paremat tegevust. Kuid sellist soppa mu hing nõuab. Mul on vaja nädal eeltööd teha sopafilmidega enda üles töötamiseks et suudaksin ennast häälestada "tõsiste" filmide lainele.
ja kui filmide vaatamises tuleb paus on hea jälle alustada kindla peale toimiva..lihtsa loogikaga lugudega.
Seth Rogen ...karjuv-tüütu koomik on taas tagasi. Tegi hea sutsaka 50/50 loos, kuid ka seal ei olnud tegu teab mis limboga. Tema lärmakas karakter sobis hästi peategelase vaiksusele ja endasse tõmbumise kõrvale.
Hornetis koomiksi laadne sisu..hellitatud gigolo-jõmpsikas igavleb ja hakkab super kangelaseks (mitte just veatuks) peale ise lahkumist. Huvitavaks tegelaseks võiks olla side-kick..master-mind Kato. Kuid ka sellest võimalusest sõidetakse üle. Cameron Diaz sai olla taas tüütu bimbo.
Tüütu pusimine..kus vist eeldati et sa ekraani taga ka naeraks.
Kui ..siis väärib aplausi identiteedi kriisis vaevleva maffia boss Christoph Waltz. Keda ei peeta piisvalt hirmuäratavaks, tema tegudele vaatamata. Mees on omadega kohe päris hädas..küll nimetab oma nime ümber Bloodnosfskiks (sest tema nimi Chudnofsky ei suuda keegi hääldada ja ajab inimestel naeru peale). Tema karakteri paneb paika tema esimene etteaste filmis. Ainus mees kelle tegemisi ekraanil seekord nautida sain.
Nali mis meeldis: Kui kurjamid said käsu Chudnofskyle green hornet tapetuna koju tuua. Tiriti ka sinna üks Green Bay Packersi jopega fänni laip.
Päris kahju hakkas tast et ta neist tüütutest amatööriest jagu ei saanud.
Kuid filmi temagi uhke etteaste ei päästnud..oh ei.


Chudnofsky lemmik relv. Kaheraudne. Tema jutu järgi oli seda relva jube raske teha.

No comments:

Post a Comment