Wednesday, February 22, 2012

The Three Musketeers (2011)



Kõik kes me oleme venekeelset surematut versiooni omamae me 3 musketäri asjus doktori kraadi ja võime ülbelt analüüsida ja hinnata üle muu toodangu samast teemast.
Alustame naistest Milla Jovovic on meil Mileedi..kahtlemata peen valik. Proual endiselt ilusad siredad sääred ja kohad kus tuleb kakelda ja torkida tulevad tal suurepäraselt välja. Samas oma tema olek prantsuse-inglise õukonna staarina pisut nurgelik. Pole ka ime sest tema viimaste aastate rollid on koosnenud zombie armeede peata jätmised.
Constance (nõukogide nooruki märg unuenägu) osa mängib keegi Gabrielle Wilde, nii kui ta ekraanile ilmus hakkasin ma karjuma , et kurat kes selle Getteri Jaani sinna ka sokutas. Ju ta ema. See oli kohutav valik igatahes.
Mehed..Athos, Portos , Aramis..pole paha. uueks kukeks valiti aga ameerika aksendiga Justin Bieberi tukaga tiinekas. Kes oli teistest musklimeestest pea jagu lühem ja naeruväärne.
Kurjade osadesse oli kutustud kaks meest minu lemmikute klubist Mads Mikkelsen ja Kristoff Waltz. kahjuks ei olnud ka neid abi.
Miks sellisest klassikust tahetakse teha tiinekate komöödiat, mille naljad ei aja naerma. Ja kui Romeo ja Juliat tahate teha siis selleks popp ja noortepärane Baz Luhrmanni "Romeo ja Julia" olemas, mis mõjub rohkem kui 10 aasta taguse filmina värskemana, noortepärasema kui praegune toode.
Hale käkk. Nirude roheliste ekraanide efektidega.

2 comments:

  1. Aijah, Luhrmanni "Romeo + Julia" peaks üle vaatama küll. Kunagi üheksakümnendail tundus see tühja eputamisena, aga mõned aastad tagasi, mäletan, meeldis juba väga.

    ReplyDelete
  2. Romeo+Julia film ja soundtrack kummitavad mind siiani

    ReplyDelete