Saturday, February 18, 2012

The Double (2011)




Richard Gere saab mängida politseinikut kes tegelikult vinge agent kelle kellarihmast käib välja traat millega inimesi saab sekundiga tappa. See on siis nagu ühtlasi kuulsa vene agendi Cassiuse firmamärk. Välja ilmub Cassiuse "fänn" kes meest oletatavasti aastaid juba uurinud. Ja nüüd õhinas et saab sama meest taga hakata ajama. Mees ise ekraanil selline väike vinguv tüütu mees..kes ei suuda mind uskuma panna sekundiks et ta midagi uurinud..ääretut vilets näitleja leitud. Sellel viletsal mehel kahjuks ka ilus naine Odette Annable (kes järjekordne tõestus minu teooriast plastik filmi naistest). Küll tahaks Gere sellel vinguval võmmil-partneril kõri läbi tõmmata..juba näpibki heki taga oma kella traati..kuid kurat kuidas sa tapab meest kel nii ilus naine.
Lisaks saab oma sutsaka veel teha Martin Sheen. Kui Liam Neesom suudab oma lugudes madistada nii et maa must siis Gere on üsna jõuetu vend kes jääbki mingi traadijupiga tulevikus pusima.
Jällegi "preemiaks" filmi venelased oma vene keelega.
Stsenarist ja rez. sama mees Michael Brandt, stsenarist kellel see esimesed rez. debüüdiks imdb andmetel. Nu kui see oleks eesti film siis mõne eestlase see kinno tooks..muidu ikka kehv mis kehv just eelkõige terve filmi köögipool nii stsenaarium, kui teostus.

No comments:

Post a Comment