Monday, March 26, 2012

X-Men: First Class (2011)

http://screencrave.frsucrave.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/01/X-Men-First-Class-The-Gangs-All-Here-19-1-11-kc.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1270798/


Kohustuslik film. Kui X-Men oma esimese looga välja tuli osutus see edukaimaks kui tegijad iial loota võisid. Nüüd üle 10 aasta filjem leidub ikka veel tegijate jaoks miskit, mida taas lahjendatult ja vaatajatele ette kallata.
Käisid ringi need friigid-mutandid ja muretsesid ainult selle pärast kes kellega saab ja tahab ühte kampa heita. Teeme kamba vallutamne maailma..teeme kamba päästame maailma. Kogu see tegevus muutus juba üsna naeruväärseks.
Film mis oli tehtud lollidele ..ette ja taha ära nämmutamine. Nagu imbetsill oli olla seda vaadates.
Sigade lahe teema millesse pressiti pea lahing ka ei toiminud.
Film tundis endal ka kohustuse koormat kõik asjad ära rääkida ja selgitada. Ei jõudnud ära oodata mil Xavier ratastooli maandub ja nad kooli avavad.
Kellele ja millepärast see Pre show tehtud oli..vat ei tea.
Parima osaga sai maha Wolwerine..keda prooviti ka kaasata järjekordsesse maailma päästmis klubisse. Ütles lihtsalt Xavierile ..Fuck Off! Seda sama mõtlen ka mina selle filmi kohta.


http://www.flickdirect.com/images/movies/x-men-first-class/x-men-first-class_4.jpghttp://spinoff.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2011/01/xmen-fc-bacon-jones.jpg
http://thisguyoverhere.com/wp-content/uploads/2011/09/X-Men-First-Class-2011-Michael-Fassbender.jpg

No comments:

Post a Comment