Saturday, March 3, 2012

Tower Heist (2011)



http://www.imdb.com/title/tt0471042/

Adam Sandler ja Ben Stiller olnud millegipärast minu jaoks suhtelist ühte kasti asetatud filmitegijad-koomikud. Stilleril see juures olnud hulga rohem tervet maitset..osalemine Tennenbaumides, Öö muusemis lood või kasvõi Tropic Thunder. Stilleri puhul ei ole kindlasti mu lemmik näitlejatega. Kuid ometigi on ta olnud üsnagi talutav, kui ma tema filmide otsa põrganud olen. Adam Sandleri kohta seda aga kindlati öelda saa . Tema ikka olnud üsna tüütu tegelasega kes väändunud ja kiunudes filmist filmi tuiab.
Ben Stiller tegi seda jälle. Tubli keskmine kommunistlik lugu. Rikas kurjur sai vastu pükse tubli töölise käest. Piisavalt naiivne ja selge-arusaadav pea igale inimesele. Lisaks veel otsa lapselik positiivsus. Film mis sobilik igale eale ja igast rahvusest inimesele. See röövidraama-komöödia ei prooviga konkureerida Ocean 11 või Italian jobiga. tegu ikkagi nalja looga.
Toreda mulje jättis Matthew Broderick ja loomulikult Eddy Murphy...kes põeb sama haigust mis Denzel Washington. Black dude kes ei kurat ei vanane.
Kuigi lõplik hinnang tiirleb keskklassi ümber .
Täiesti tubli keskklassi film.

No comments:

Post a Comment