Tuesday, March 20, 2012

Machine Gun Preacher (2011)




Väga ebastabiilne film. Koll tuleb vanglast välja ..ja esimesel tunnil kodus suudab naisega tülli minna, kuna see on loobunud strippari ametist ja endale teise töökoha leidnud.
Pärast ühte joomingu-narko trippi on hommikul me kangelasel jube sitt olla ja siis ta leiab jumala. Läheb naisega koos Jehoova tunnistajate kirikusse..kuulavad jeesuse poppi ja siis saavad oma usule ka kinnituse. Ehmatusega märkate ..et teiega ei tehtagi nalja.
Missionär läheb aafrikasse ja põrkab seal vastamisi kodusõja ja etnilise puhastusega. Loom temas saab laigulised selga panna ja aruandmata tapma taas hakata. Vahepeal käib kodus sõimamas inimesi enda ehitatud kirikus ja raha juurde nuiamas ja siis missioonile tagasi, pahasid neegreid tapma.
Teada reegel elust..ära mine raha küsima kunagi hyber rikaste käest. Nemad on piisavalt karastunud ja kalgid et sulle seda mitte anda.
Vaata kindlasti tiitrid lõpuni ..sellega paraleelselt jookseb uus film. Sellest kangelasest endast kellest lugu tehtud on. Kes osutub ülekaaluliseks pikaro vuntisega laigulistes militaar friigiks. Kes topib enda kabuuridesse liiga suuri Magnumeid. Ässab ühte kätt kasutades pumppüssiga prügihunnikuid kõmmutades. Kah mul kangelane. Kui lugu uskuda , siis mina suudan talle diagnoosi panna küll..ega temast usu meest saanud elab oma endist mineviku lihtsalt teise kanalisse välja. Haige mees. Ma saan aru et teeb kasuliku tööd..kuid ta ise vajaks hoopis abi.
Filmi korralikuma osa teeb "Sheleri" äss Michael Shannon.
Ehmatusega avastasin et film oli 2h pikk. Liiga palju. Subjektiivne..ebastabiilne, liiga ameerikalik film.

No comments:

Post a Comment