Wednesday, April 7, 2010

Shutter Island (2010)

















Rõõm oli tõdeda, et vanameister Scorsese endiselt suurepärases vormis. Scorsese sobivad selised mahukad..kolme tunnised maratonid-monumendid . Antud lugu küll nii pikk ei olnud, kuid ometigi oli sellel siuke monumendi mekk juures. Muutsin filmi jooksul ikka mitu korda arvamust, et kas see lugu meeldib mulle väga või lihtsalt ok.
Meeldib see et Scorsese kasutab ära proovitud näitlejaid ja koostanud taas ilusa tubli castingu Leo pea osas..Kingsley, Ruffalo ja mis kõige meeldivam oli kohata Max von Sydovit filmis taas. Mees kes ei pea mitte midagi tegema..piisab kui oma madala häälega teksti annab ja juba olen mina rahul. Fantastiline ajastu, mehed ülikondades ,
andsin Scorsesele andeks isegi paar loogika viga.
Loost veel..tore stsenaarium täis vimkasid ja pöördeid..paljud olid ette aimatavad aga ikka oli tore seda kõike jälgida. Sektor C hull-õudne atmosfäär..vaikselt kodus teleka ees vaatasin..mõõduka volüümiga. Ikka sain paar korda korralikult võpatada. Mõni oskab sul pasa lahti ehmatada ka mäda näitamata. (Alien I)
Kokkuvõtteks..väga lahe film.



2 comments:

  1. Täpselt minu mõte! Mõneti hirmutav, reaalsusega mängiv ja tugevate näitlejatöödega.
    Kohe tunda, et Scorsese. Eriti mõnus oli seda kinos vaadata. Tohutu pime saal, taustaks filmi kurjakuulutav muusika ja DiCaprio üks etemaid rolle.

    ReplyDelete
  2. Dicaprio võimsaim roll. Tundus selline mõnus vanakooli film. Hea stsenaarium ja lihtsad efektid. "Que the smoke, ACTION!"

    ReplyDelete