Friday, April 9, 2010

Icarus (2010)





















Oh õudust. Dolph teeb ikka veel filme..tema on vist näitleja kes isegi vanaks saades ei oma isegi õhkõrna šansi normaalseks näitlejaks saada (nagu nii mõnegagi juhtunud). Kui hr. Seagal on totaalselt vormist väljas ja lopergune lest on temas ikkagi tonnide kaupa rohem sisukust , kui jõusaalis siredaks trimminud Lundgrenis.
Labane..klassikaline lugu. Palgamõtsukas ei saa olla korralik isa..siis aga tõprad hakavad ta peret ähvardama , siis hakkab ta tapma ja palju. Ja mina kui vaataja peaks ju kaasa hõiskama ja tema poolt olema..kuid ei tahaks nagu..ainus mis nagu tõukaks on see et need kurjamid on ikka ju päris idiootsete nägude, käitumise ja loogikaga.
Kuigi vanus on Dolphi näkku nii mõnegi sügava vao tõmmanud nõuab ta ikka oma produtsendilt et tal oleks filmi jooksul vähemalt kaks seksstseeni.
tekkis filmi ajal mõte, et miks Dolph rootslaste loos (Lohe tatoveeringuga) seda suurt koledat blondi meest ei mänginud. Ju ta oli liiga kallis ja ei olnud ka nõus olema negatiivne kangelane, kes filmi jooksul kordagi keppida ei saa.
Hale film.




No comments:

Post a Comment