Saturday, April 10, 2010

Little Big Soldier (2010)
























Siukse eksootilise looma nagu Jackie Chan (tekkis huvi et mis tegelik nimi..Chan Kong-Sang) Hollywoodi toomisega juhtus sama luhu nagu vahtides gepardid Tallinna loomaaias. Nu on küll loom aga oma naturaalses keskkonnas kahtlemata palju loomulikum-produktiivsem.
Jackie maadelnud tohutult oma inglis keelega..ja kas ise kurtnud et ega ma vahest aru ei saa mida ma räägin..proovin vaid tähtede jada õieti hääldada. Taas koju tagasi minek on kahtlemata positiivne suund mehe loos..ta tõesti säras. Lahti ta ei saa küll kunagi oma enda loodud stampidest ha taagast..aga igal juhul oli see tema kui ka vaatajate jaoks värskendav kogemus.
Muidu ikka Chani film, kus kui film lõppeb ei tasu kinost välja tormata, vaid näidatakse tuksi läinud lõike , kus mees (mehed) saavad ikka päris haiget. Karm kunst..kuid ma austan mehi, kes kõike ise teevad.
Aasia huumoriga on üldse kummalised lood..usun et "local" kutid olid ikka kuse krampdes aega ajalt filmi jooksul. Mind võttis paar korda muigama , mis tegelikult hea saavutus.
Mis seal ikka... pikka iga Chanile, loodan et ta jätkab sama liini.




1 comment:

  1. See oli küll huvitav info. Olen viimasel ajal talle vähem tähelepanu pööranud ja nii on see film kuidagi kahe silma vahele jäänud. Tundub, et tasub vaadata.

    ReplyDelete