Monday, April 23, 2012

TT3D: Closer to the Edge (2011)

http://qnbikes.files.wordpress.com/2012/01/guy-martin-racing-at-the-isle-of-man-tt.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1698010/

Manni saarel toimuv kurikuulus võidusõit ja inglise keelt pludistavad kamikazed. Kes ei saa üle ea ümber ja kogunevad iga aasta et võistelda turisti klassi tiitlile (mis on muidugi kaugel oma nimest). Tegu on tõelise massihauaga..rada millel otsa saanud 231 siklimeest. Joe Dunlop noppinud seal 26 võitu olles legend ja õnnestus sel mehel ots leida Pirita ringrajal. Müstika. Ka sellest on palju juttu ..mõnelgi korral.
Kihutatakse max. kiirusel mööda tänavaid ja põlluaedadega ümbritsetud teid. kui kukud on väga valus ja oled õnnelik mees kui ellu jääd.
Peategelane Guy Martin oma oma alasse armunud..seletab kanalis mutreid keeratas, et ega mulle meeldigi eriti keppida ja naisi sebida..sikli sõit on parem. Ei ma pole gey ega midagi, mul on teised hobid.
Kaks mutti räägivad et nende maja ees lambipost ja kurv..sealt nad tulevad ja kallutavad ja lambiposti kohal nad peavad korra keha püsti tagasi tõstma..muidu paneksid peapidi vastu seda. Neil on sellest päev otsa põnevust.
Mehed kõrval arutavad et see on kuratlikult põnev sõit ja kui sulle see põnevust ei paku siis kulla sõber oled sa vist surnud.
Mees kes korra sõidu võtinud kirjeldab et 8-9 aastat hiljem oled endiselt sellest sõltuvusest..see narkootikum-adrenaliin mida tahad uuesti ja uuesti kogeda. Sama teooriaga tuleb ka välja saare parim mootorite valmistaja. Kes ütles et tunneb ennast pisut nagu narkodiilerina..ja vahest piinlik sellepärast. Sest osaliselt tema kätetööga on läinud päris palju inimesi teise ilma ja jäänud sõltuvusse. Peategelane on paras mossitaja kes elab iga teist kohta mis ei ole esimene sügavalt üle ja ööbib mere ääres oma bussis vaadates sõiduvideosid.
10 sekundiliste vahedega lastakse võistlejad rajale ja sõidetakse aegade peale. Sõit on karm..üks mees saab kurikuulsas kurvis otsa. Korjatakse laip ülesse ja võistlus läheb edasi.
Ka peategelane riivab kivimüüri ja teb võimsa lennu läbi õhu..leekides sikkel lohisemas järgi. Esimene asi mida õnnesärgis mees arstile ütleb et ära ülikonda lõhki lõika..ära lõika ma tahan seda veel kasutada.
Kolmas mees lendas põldude vahel kurvist välja nagu kaltsunukk ja murdis kõik mis murda andis. Tema tuli viia teise haiglasse ja seal kokku kruvida.
Loomulimulikult ei vaadanud ma seda 3D's.
Sellise tegevusega ei saagi tegeleda muidu kui sa narkootilise aine laadset pauku sellest kätte ei saa.

http://www.movievortex.com/wp-content/uploads/2011/04/TT3D-Closer-to-the-Edge.jpg
http://www.topgear.com/uk/assets/cms/5cb042f4-51fd-49a6-8098-f24fdf678c46/670x377Image.jpg?p=110420_04:18
http://threesixfive.tv/wp-content/uploads/2011/12/TT3D-Closer-To-The-Edge-official-trailer.jpg

No comments:

Post a Comment