Sunday, April 15, 2012

Dragon Eyes (2012)

http://cdn2.sbnation.com/entry_photo_images/1226943/cung_le_large.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1735862/

Van Damme kui B-filmi magnet. Mulle meeldivad vananevate 80 ndate lõpu staaride heitlused uuel sajandil. Seekord jäi küll kangelase osa väikseks. Ta oli vananev vang.., kel hakkab hale ühest aasia mehest ja õpetab siis teda tõeliselt kaklema.Damme is on mees kes lööb endiselt väga tugevalt. Teda on tabanud Seagali staatus ..mees kes lööb harva aga palju kõvemini kui teised. Van Damme küll selgelt paremas vormis kui nahkmantlisse keeratud trullakas Seagal.
Ärge saage valesti aru.ma pole kunagi kummagi tulihingeline fänn olnud. Kuid alati perversne rõõm nende tegemisi irooniaga jälgida.
Peategelane asiaat on kahtlemata kehvasti valitud..tema nägu reedab sekundiga et sinna on rusikas ikka mitu korda vaadunud. Nina on mööda nägu laiali taotud.
Kõik rassid on ilusti esindatud nagu B filmile kohane. Tatoveeritud latinod kes tänaval tussidele järele hüüavad. Neegrid, kes millegipärast pimikus kaarte taovad. Veel lisaks on see nagu arvutimängu bosside mäng. Mida kõvem mees oled seda parem vastane sulle vastu tuleb.
Aasia mees naudib seda kui saab naistega vesteldes mitte särki kanda ja oma higise muskliga mängida. Ja saab enda sõbraks kõik kellel ta korra pasunasse virutanud on. Film kus lüüakse ikka siukse pauguga et nagu lendaks 200 kilone siga 100m kõrguselt vastu betoon põrandat.
Kogu aguli rahamänge juhtiv itaalia vanamees taipab mehelt küsida kus mu raha on alles siis kui mees on korra juba "surnust ülesse tõusunud".
No nüüd peaks küll sopa isu vahelduseks täis olema..kas on?

http://www.beyondhollywood.com/uploads/2012/04/Jean-Claude-Van-Damme-and-Cung-Le-in-Dragon-Eyes-2012-Movie-Image-600x399.jpg
http://www.mmatko.com/wp-content/uploads/2012/03/Cung-Le-Dragon-Eyes.jpg
http://www.transmissionfilms.com.au/wp-content/uploads/2012/01/DragonEyes2.jpg

No comments:

Post a Comment