Sunday, April 22, 2012

The Samaritan (2012)

http://images.zap2it.com/images/movie-9101654/the-samaritan-3.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1867093/

Samariitlane Samuel L. Jackson vabaneb vanglast ja astub sini-rohekast kaamera pildist korralike värvide maailma. Loomulikult on tema ainus vang kel ei ole kedagi vanglaväravas vastas ja kaela langemas.
Mehe otsib üle sõbra poeg..Selle sama sõbra poeg keda samariitlane oli sunnitud maha laskma valiku puudumisel. Ikka on keegi jobu kes vanglast tuleva mehe elu põrguks teeb ja kõik võimaliu et mees kas otsa saaks või kiiresti trellida taha tagasi saaks.
Vaikse aeglase tempoga kulgev lugu. Tüütuseni aeglase tempoga lugu. Aki Kaursimäki saaks sellise tempo iga kell andeks mitte aga käesolev film.
Õllekõhuga Jackson hakkab koos elama junkie prostituudiga. Kuid siis hakkab paha näitlemise festival..ilmub copy-pastes Moriarty tüüpi kuri moodsast kallist Briti sarjast. Kes selle sarja muide perse keeras. Selline tõmbleja ja hüsteerik ei ole usutav targa ja geniaalse kurjamina.
Ma tahaks ka ise sellisel siplejal iga 15 minuti tagant nina lömmi lüüa..peaasi et tema veiderdamisest hetkekski pääseda.
Samas oli filmitegijatel õnnestunud leida maailma kõige viletsamini lõigatud keskealine proua..bravo!
Samul L. Jackson ise oli veidi kulunud ilmega ja ei näikse sobivat sellise chick magneti karateriga , mis tal stsenaariumiga kaasa antud. Shaft , kes unustas oma Shaft välimuse-hoiaku koju.
Loomulikult ei puudunud stseen kus kõik sihivad kõiki relvadega ja lahendus peaks meid kui vaatajat rabama. Halbades filmis kuri naljalt ei sure. Ikka tõstab relva ja laseb uuesti.
Tõeliselt halva stsenaariumiga vilets lugu.

http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/2012/03/samuel_l_jackson_the_samaritan_a_l.jpg
http://static.igossip.com/photos_2012/94/movie-samaritan-.jpg
http://images.allmoviephoto.com/2011_The_Samaritan/2012_the_samaritan_003.jpg

No comments:

Post a Comment