Sunday, April 29, 2012

It's Kind of a Funny Story (2010)

http://magicoficecream.files.wordpress.com/2012/01/69912_gal.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0804497/

Täiesti viisaka stsenaariumi ja teostusega teenage movie.
Noormees leiab ühel hoomikul et ta vist tahaks ennast ära tappa. Klassikaline juhtum..ta on armunud sõbra tüdruksõpra, karjääri isa küsib alati valesid küsimusi, ema on liiga tundlik, õde on liiga tark. Noormees nõuab et ta haiglasse sissekirjutatakse..anub seda..kuid kui uks selja tagant kinni kukub avastab ta alles et on päris hullumajas, mitte mängu ravilas..ja tiineka jonn-tujukus ta kokku viinud inimestega, kes tõeliselt ravi vajavad. Loo lõpus saab noormees aru , et see ta elu kõige paremini kasutatud nädal üldse.
Ilus helge film..väga heade dialoogidega. Kellegile ei taheta ega tehta liiga. Nagu taas üks "Lendas üle käopesa" ilma dramaatikata ja halbade valvuriteta. Arstid olid sellised kelle kätte ka ennast usaldaks häda korral. Zach Galifianakis tegi seda mida alati..seekord aga see kõik sobis. Tiinekad olid pisut nurgelised aga said oma sutsakatega ilusti hakkama. Armas-tore film, kus puudus hollywoodlik poosetamine ja moraalitsemine.
Filmi fantaasiad olid kahesti nauditavad..hulludest koosneva bändi videoga mingi nagu liiale, kuid pildi sisse minekud ja selgitused nende tekkimisel olid geniaalsed.
Täiesti positiivne tiinekate film.

http://collider.com/wp-content/uploads/its-kind-of-a-funny-story-movie-image-31.jpg
http://portable.tv/wp-content/uploads/2010/11/ikoafs_blogLarge.jpg
http://www.filmequals.com/wp-content/uploads/2010/07/ITS-KIND-OF-A-FUNNY-STORY-Movie-4-550x366.jpg
Smitty..üks hooldajates-arstidest. Kes oma Dude jutuga tunduks nagu vajaks kohati hoopis ise ravi.

No comments:

Post a Comment