Sunday, April 8, 2012

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Mission-Impossible-Ghost-Protocol-Tom-Cruise.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1229238/

Ta on tagasi...ja polekski nagu 10 aastat vahepeal mööda läinud. Juhuslikult nägin just äsja Mission Impossible esimest osa. Ja hämmastasin et kui aegunud see lugu juba on. Aastal 2012 selline film enam ei toimiks. Filmimood-stilistika ja näod muutunud. Esimeses osas olid nad suutnud muidu head näitlejad ikka väga kehvasti mängima pandud ja enamus naised ekraani ees vaid ilutsesid-poosetasid ja tegid musi huuli.
Kuid Tom teab mis on moes. Ta suudab muunduda-väänduda vastavalt ajale ja teda on ikka ja jälle meeldiv jälgida.
Juba algus on ambitsioonikas nagu kavatseks Cruise production sellest teha Bondiliku saaga..alguse tiitrid on vägagi bondilikud.
Tegelaste koostamisel mindud ikka kindla peale..seal olemas liiga kaunis ja sobmatu naine (Paula Patton), lisaks naljamees a. la Sancho Panza (siukse vaste andis googel), kes vaatajat ja peategelast oma hädaldamisega lõbustama aegajalt peab. Olemas ka kantlõug kurjam. Lisaks veel Lea Seydoux kes ka minu kalestunud hinge võpatama paneb.
Kes aga ihkab aga näha eelkõige Tom Cruise jooksmas..see seda saab ja palju. See ülikiire lippamine hämmastas mind juba "Firmat" vaadates.
Ikkagi on skandinaavia kantlõug Hollywoodis väga popp Mikael Nyqvist ja Samuli Edelmann selleks kohal olemas. Tore oli näha ka Jeremy Rennerit rivis.
Laupäevane snack film. Täiesti ime et Tom veel moes ja selises vormis on.

http://media.screened.com/uploads/0/1766/581784-hr_mission__impossible___ghost_protocol_28.jpg

http://images5.fanpop.com/image/photos/26700000/Mission-Impossible-Ghost-Protocol-2011-upcoming-movies-26786440-453-340.jpg
http://asseenby.files.wordpress.com/2011/12/197266-mission-impossible-ghost-protocol-tom-cruise.jpg
http://media.theiapolis.com/d4/hMO/i1I3Y/k4/l1ICH/w1HC/lea-seydoux-in-mission-impossible-ghost-protocol.jpg

No comments:

Post a Comment