Sunday, April 8, 2012

Margin Call (2011)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIEh6wtEMR11j7Obs6WYtT68A84qUvy8wmPstQqOoUsrTeW5mQ0kwPKl6wWJEiAbpv4iBL-yXv-Ff0kGTcbQ3A5LnW5pDSMa53jqxa-8uJ61Pvmpox-e6qB0TuUaWkv7WauZJsPKeQlfUN/s1600/Margin-Call.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1615147/

Mulle need paari aasta taguse krahhi filmid meeldivad. Kus lipsudega mehed higistama hakkavad ja kodus öelda ei julge et elu on nüüdsest lootusetult perses.
Koondamis laine firmas käimas. Kelleks palgatud proffesionaalsed koondajad. Kahju et meil neid Eestis ei olnud. Sellised karmid daamid kes lõikavad vikatiga kiirelt ja asjalikult. Pakid asjad ja voila..kõik.
Mees kes oma papkarbiga uksest välja läeb sokutab lootusandvale noorele pihku Usb pulga ja ütleb et vaata see asi üle.
Kui noormees numbrid arvutisse lööb..on tulemus kohutav. Aeg kutsuda hilisele tunnile vaatamata oma ülemus kohale, kes kutsub siis oma ülemuse kohale, kes omakorda kutsub oma ülemuse kohale. Väga mõnus on see kapitalistlik süsteem, ei pea hakkama ise pesumasinat parandama..on täiesti normaalne et kutsud selleks targema mehe kohale.
Vaatajale selgitati tehnilises keeles 5 korda vähemalt lahti mida need numbrid siis tahavad..ka kõige kõige ülemus nõudis korralikku seletus ..inglis keeles. Ikka nad suutsid mind maha raputada. Mis iganes oli ..asi oli hapu ja kogu sees olevad asjad pidi järgmise päeva jooksul kaelast ära sokutama, et ise llu saaksid jääda.
Tore casting..edukas-külm-kalkuleeriv bitch Demi Moore. Kevin Spacey, kes jumal tänatud hoidis ennast seekord tublisti tagasi ja laskis oma klassikalise tõmblemise ära teha hoopis Jeremy Ironsil. Kes sai poosetada nii et maa must
Leidlik ja elust tuttav oli noor businesman..kes küsis muudkui et mis see huvitav maksta võib ja palju see mees aastas ka teenib. Nuttis lohutamatult kui sai teada et peab ka ise loobuma oma 250 000$ aastapalgast.
Mõnus meeldiv tihe dialoog. Meeldiv kokkususrutus..enamus tegevus leiab aset samas hoones ja ühe öö jooksul. Tehke veel filme kus lipsudel kehvasti läheb..rahvale need meeldivad.
Lõpustseen oma eksabikaasa aeda koera matvast kulunud börsihaist oli küsitava väärtusega.

http://filmreviewonline.com/wp-content/gallery/margin-call/margin-call-001.jpg
http://screencrave.frsucrave.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/10/Simon-Baker-in-Margin-Call.jpg
http://dailycapitalist.com/wp-content/uploads/2011/10/Margin-call.png

No comments:

Post a Comment