Tuesday, January 11, 2011

Salt (2010)



Paras fiasko..proua on pisut vanaks jäänud ja kokku kuivanud. On aeg hakata vist otsima muid rolle märuli tsikkide kõrvale.
Kõike ei tahaks aga samas Anelinakese kaela ajada..nu proovisid ikka kõik ühtlaselt endast halba muljet jätta. Kõige "geniaalsem" moment oli kui Salt oli riietatud mees Nato sõjaväelaseks..vuntsidega ja puha. Ta nägi välja kui tõeline friik..ei aidanud isegi silikooni kiht mis ta harjakapis maha kiskus. Selline naljakas tisside ja vuntsidega friik peaks valge maja turavatöötajad miilide kauguselt juba naerma ajada.
Põhiline suurem probleem oli aga klassikaline..ameeriklased proovivad venelasi näidata ja etelda. Välja tuleb kasukais , armiliste näoga veidralt puterdavad, viina rüüpavad idioodid. Venelaste vastukäik võiks olla ameeriklaste tegemisel mitte limusiinidega-päikseprillidega veidrikud..vaid nätsu lätsutavad miki-hiired. Siis peaksid olema saavutused suht võrdsed.
Halb film..samas sooviks Proua Joliele edu..ta ei ole üldse nii halb näitleja kui ta oma viimase rollivalikuga proovis tõestada. Õnneks ununenevad sellised kuldse vaarika nominandid publikule päris ruttu.


3 comments:

  1. Ma olen ka seda venelaste üpardunud kujutamist aastaid kirunud... kui veel oleks paar tegelast, poleks hullu, aga Tsetseeniasse tegevust lasta on juba lausa talumatu...

    Ma olen hakanud mõtlema, et asi ei pruugigi selles olla, et Hollywood ei oska, vaid selles, milline on publiku kujutluspilt ja lihtsalt suurema kassa nimel tullakse publiku maitsele vastu. Ja seetõttu ei muutugi midagi.
    Ma ei tea, mulle tundub nii.

    ReplyDelete
  2. sul suht õigus..vahepeal hakkas ju nagu minema..kui hakato kasutama filmides vene näitlejaid kui vene keelt kõnelejat vaja oli.
    Kuid Texase vaataja ..puffaikas viina joova kujuga harjunud..miks siis mitte talle seda anda

    ReplyDelete
  3. Mõõhõhh, isegi erinevad aktsente ei õpetata sellistena nagu nad IRL-is kõlavad vaid sellistena nagu neid vaatajad ootavad.
    Umbes, et šoti keel tähendabki aint seda, et hääldatakse imelikult r-i ja a-d ning hammustatakse paaril sõnad lõppu ära, jne.

    ReplyDelete