Friday, January 7, 2011

Machete (2010)



Ei meeldinud. Kui pool-filmiteadlik inimene proovisin ma südamest vaimustust selle filmi suhtes mõista..grotesk?..paroodia?..pornofilmilik dialoog?..komöödia?
Annaks kümnest neli punkti... Millest kaks kuuluksid Don Johnsonile ja Seagalile ,kes hakkab mulle järjest rohkem meenutama rasvunud Brandot. Pluss filmi cool lõpp..et ma võiks su tappa veel aga ma ei viitsi..suren parem ära.
Danny Trejo on paarkümmend aastat olnud kõrvalosade äss..ja see roll sobib talle väga. Peaosasse määramisega pani Rodriquez ennast juba teadlikult teatud raamidesse. Lisama juurde hordide kaupa siredasäärseid kauneid naisi..kes marsivad võidukalt läbi pea kõikide Tarantino-Rodriquezi lugude nagu meeste muusad. Neid naisi proovitakse siis vahelduva eduga igas filmis kasvõi korraks ka paljaks kiskuda. Väga vastuoluline oli näha neid "kaunitare" mehhiko-peletisega kiimlemas ja tema järgi õhkamas. Jäi tunne et noamehe roll oli vist kellegile teisele kirjutatud.
Rodriquez on nagu efektne tatoveering..mis kui ta tehti nägi välja ju cool ( a. la sisalik kägistab paljast naist)..kuid 20 aastat hiljem on see minu silmis muutunud pisut naeruväärseks. Ja ma ei suuda enam seda taluda..nagu ka peagetelase kehal kaunistused..pole vist möödudnud filmi kus Trejo ei kisuks oma särki seljast maha.
Nagu oli "Elmariachi" aastal (1992) nii oli ka "Machete" aastal (2010)..ei näe siin mingit magicut. Tubli..järjepidev?

No comments:

Post a Comment