Monday, January 10, 2011

Death Race 2 (2010)



Kuna maailma populaarseimat ja coolimat kihutajat Jason Stathani enam palgata ei jõutud. Otsiti trobikond uusi lolle.. Klassikaline B filmi teine episood. Kohal oli B filmi ässad Ving Rhames ja Danny Trejo (kes viskas loomulikult igal võimalusel särgi seljast maha). Liitunud oli ka tõusev B filmi täht Sean Bean, kes teebki oma elu viletsaima osa. Osav stsenarist oli pookinud loo sisse liini nagu oleks tegevus toimunud ennem esimest filmi.
Sittade filmide kiituseks peab seda ütlema..et sealsed eksisteerivad kurjad on esimestest minutitest võimatult tüütud, nii et tahaks ise neil kõri läbi närida. Kiljusin rõõmust kui eks miss universumil..lõdva kummiga tsikil..kes oli show produtsent hästi ei läinud. Muidu oleks talle oma kätega juba äärepealt kallale läinud.
Autodesse topiti poliitiliselt korrektselt kaasvange..asiaate..suuri lolle neegreid..punkareid ja natse. Mind küll alalti hämmastab..miks siuke kähiseva häälega seksikas ja inimlik europiid peab alati võitma. Miks ei võiks ta surma saada ja suur kole ropendav neeger ei võiks ka kord võita. Sain ka teada et naisvanglate vangid on enamus suht pornostaari välimusega kaunitarid.
Säästuka dvd riiuli toode.

No comments:

Post a Comment