Sunday, January 23, 2011

The Brave One (2007)



Jodie Foster ja tema indust mees klobitakse pargis Ipodi, Itunes, Facebooki hipp-hopparite poolt läbi. Mees jätab oma elu sinna. Jodie saab terveks ostab turult püstoli ja hakkab moodsa linna Robin Hoodiks. Tapab maha nii mõnegi mehe..kelle elukaotus paneb meid ekraani ees kargama ja rusikaga ühku taguma..paras! sure krdi. pimp..diiler..naisepeksja ne..jne.
Jodie Fosterile hüsteeriliste naiste mängimine sobib. Värisevad käed..veidi tõmblev pea..tudisev püstoli toru..see on roll Jodie Fosterile.
Pisut häiris loo loogika..sellise kurva sündmusega..millega meie kangelanna ristuma pidi..ei käivitu inimeses sellist reaktsiooni. Njaah püstoli ta ostab..aga temast saab maailma kõige arglikum, inimene..kes ei roni taksodesse prostituute päästma ja latino getosse kõmmutama.
Väga sümpaatse mulje jätab taas uurijana Terrence Howard..mul on millegipärast jäänud mulje et tegu ühe alahinnatud mustanahalisega keda võiks prooviks kasutada mõnes loos Jamie Foxi asemel. Ma ei mõtle rollina kui tõmblevat hulu..vaid pigem tavalist inimest.
Tubli keskmine film.


No comments:

Post a Comment