Saturday, January 29, 2011

Banlieue 13 (2004)




Otsitud ülesse Prantsuse kaks vingeimat ja vormis olevamat parkouri kutti ..kel ka mingi vöö mingis idamaises kakeluse asjas.
Rez. vaid ärgitas..et kui kõrgelt julged alla hüpata..nujaah..hüppa siis ja mina panen selle filmi. Kui trikk hästi välja tuli oli neil jultumust seda aegluubis korrata.
Mehed ise näitlevad nagu keskmised porno tähed..mis kõige kohutavam tatoveeritud ihude kõrval on stsenaarium..oma õuduseks leian selle autoriks oleva ei kellegi muu kui Luc Bessoni. Luc Bessoni saatus vist see et kui ta ise oma stsenaariumit lõpuni filmiks valmis ei tee siis on tulemus piinlikult naeruväärne. Getos elavad hiinlased, saklaslased, venelased, murjanid..ja nad peavad ühendama jõud et lüüa kasuahnet ja vehndeid mitte valivat kinnisvaramaaklerit. Kohutav..kas pole? Kogu asjal oli maitse, kui tellimustööst migratsiooniameti poolt..et kirjuta lugu kui rahvused ühtse rusikana purustavad korruptsiooni..aga presidenti ära puudu tema peaks olema ikka hea.
Tegijad panid küll endast kõik välja, kuid ometi jäi mulje et see lugu on väljatuleku aastaga vähemalt viis aastat hiljaks jäänud.
Halb film..soovitan neile kel meeldib mööda maju turnivad "hamstrid". Säästuka kaup



No comments:

Post a Comment