Saturday, January 8, 2011

Despicable Me (2010)



Multikas..arvutimeeste toodand ja õnnestunud selline. Ma võiks ju jaurata et ega see multikas päris ikka pole..arvutiga kokku pusitud ja nukke ei liigutanud keegi. Kuigi ise ei sallinud ma lapsena nukkude lugusid üldse..eriti ajas närvi ahvi-mao ja elevandi mõttetud svamminukkude jauramised.
Julgeksin selle loo panna julgelt klassikute "The Incredibles", "Igor", "Up","Chicken run" jne. listi..loos oli stiilsust..detailide täpsust ja geniaalset maitsekat huumorit, mis algusest peale kaasa kiskus ja ilusti lõpuni vastu pidas.
Ärge tehke "Toy storysid", "Shreke" juurde..ega lapsed lollid ole..saavad ju aru küll et ega see enam nii mahlane pole kui algupärane emotsionaalne purakas.
Peategelane ..super varas kes elab majas paarisaja kollase -ujumismaskides mehikeste ja hullu teadlasega keldris on hädas endast noorema Wii virtuoosist ja piraajasid tulistava konkurendiga, kes kipub igas asjas vanameistris parem olevat. Vanameister kavatseb töövahendina kasutada 3 orbude kodu tütarlast..kuid siis kisub asi viltu.
Kiitma peab koomikut Steve Carell'i kes luges peaosa ilma liialdustega, britilikult ja peenelt nii et mina teda ära ei tundnud.
Vaat sellist mulitkat tahaks ma ka oma lastele näidata.

No comments:

Post a Comment