Monday, February 1, 2010

Sympathy for Mr. Vengeance (2002)

















Ja edasi. Kolmas osa triloogiast.
Kui nii edasi läeb hakkan L. Korea filmidesse juba liigse eelarvamusega suhtuma. Järjekordne Braavo! efekt. Eelkõige Kang-ho Song, kus kohas selliseid näitlejaid saadakse. Kes ükskõik mis filmis oma sama näoga..sama soenguga suudab olla terve ekraani suurune ja võimas.
Lapserööv läeb vussi ja meeleheitel isa tahab kättemäksu. Film kulgeb vaikselt ja rahulikult..uhked karekterid. Punt üle keeratud kõrvaltegelasi (neeru smugeldajad, lõpu terrori organisatsiooni kutid).
Hea näide headusest ja mõjust.. Kass tahtis mul õue , panin loo pausi peale ..ekraanile jäi pilt kus mees istub nurgas ja ootab kui korteriomanik koju tuleb. Kass väljas istun ja vaatan edasi (unustasin pausi maha võtmast)..vaatan minuti..kõik tundub normaalne. Mees istub nurgas ja ootab..pool minutit veel otsa..hm. ikka veel istub ,endiselt tunne et miks mitte. Nüüd on mul aeg see ruum üle vaadata. Alles siis leidsin nurgast pausi märgi. Enne seda tundus kõik loomulik ja meeldiv hoida ühte stseni paigal 1,5 minutit.
Film oli võrreldes kahe teise triloogia osaga julmem..otsekohesem. Vaid kerged virvendused ja meeldetuletused , et meil siin ikkagi mäng pooleli ..ärge kartke. (päris Trierini lõpuni välja ei veetud..:))

No comments:

Post a Comment