Wednesday, February 17, 2010

Give 'em Hell, Malone (2009)
















See on alati nii, kui juba repertuaar hakkab viltu kiskuma siis juba korralikult. Enamus lood, kus kähisev pealelugeja ja 50 ndaqte cool riietus stiil reeglina ka fiasko lisapaketina kaasas ("Sin City" oli küll erand). Punaseks värvitud huultega pool-ilus naine. Kes ei viitsi eriti oma punast kleiti kordagi vahetada. Lahedad mehed, kellele päevas kolm korda vastu lõugu saada ja kaks kuuli õlga koguda rutiiniks.
Film algas koletu tapatalguga koridoris..polnud veel suutnud mugavat asendit diivanil leida kui miski maja koridoris oli 10 inimest maha lastud, kes kelle vastu madistas. Ja miks näitas slow motionis kuuli läbi pea tungimas ..sellest ei saanudki aru. Et nuuh mis siis edasi.
Siis kiskus asi ikka täiesti perse..B ja C filmi peal kõlkuv Ving Rames oli pigem kasuks kui kahjuks filmile. Filmis osales ka mõtetu zippo välgumihkliga psühho, kes oli oma rolli 80 -ndate Batmanist varastatud (omaarust kandideeris mees oscarile..sest see teine see surnud poiss sai..endal ta arvatavasti elu võtta ei julenud). Kelle iga järjekordse mõttetu monollogi järel tahtsin ma talle ise juba näpud silma torgata ja vaikima sundida.
B film mis B film..mõttetud muuted-pöörded stsenaariumis. Viletsad näitlejad..põhjendamatu julmus...ja stampide paraad.
Hoidke eemale..jookske minema kui nägema juhtute.

1 comment:

  1. Mõnus restart ajule:) Saab pärast jälle nullist hakata filme vaatama.

    ReplyDelete