Saturday, April 9, 2011

The Tourist (2010)




Kohutav. Ma arvasin juba et selliste filmide aeg on möödas. Et valid kaks staari ja paned neid siis armunuid mängima..plastik keskonnas. Mis võiks vabalt olla ka stuudios tehtud..sest siukest klantspilti juba reaalsuses naljalt ei esine.
Proua Jolie oli selle oleskelu kamppaniaga rõõmsalt kaasa läinud..piht oli peeneks käristatud, meeletu krohvi kiht oli laitmatult peal. Ja kostüümid..hea et neid veel kahe lause vahel ühes stseenis ei vahetatud. Neid oli arutult ja punnitatult palju. Et hea välja näha ei ole vaja punase vaiba klamuuri ka kinoekraanile. Mindi välja koguni stseenini, et kui proua Jolie jalutas balli saalis ..siis inimesed tegid koridori ja said rez. ülesande et kõik peavad talle ka järele vahtima. Nagu viisakas lastemuinasjutus, kus printsess ballile saabub.
Johnny Depil paistis olevat rohkem "rasva" alles..saab selle pealt veel lõbusalt kasvõi ühe kümnendi filme teha..oli kuidagi paiste läinud aga tegi oma asja ikka normaalselt ära. Kuid Deppil alati toredad projektid varuks olnud ja sellepoolest ta ka meeldiv olnud ja kestab loodetavasti veel kauem.
Parim esitus ja üllatus kuulub Timothy Daltonile, kes oli Scotland Yardi politseinik.
Kohutavalt halb film. Kas tõesti ei ole Hollywoodis võtta nooremaid staare kellele sarnaseid projekte rajada.
Proua Jolie peaks oma manageri sundima otsima projekte mida veavad a la Eastwoodi või Woody Allen. Vanus on juba seal maal.
Kehv..väga kehv ja mitte usutav armastus lugu.
Mõelge ise et vaatate filmi mis siis kulmineerub üleiefektse stsenaariumi pöördega. Aga oh häda te aimate seda juba ette peale seda kui film on kestnud 20 minutit.

No comments:

Post a Comment