Tuesday, April 12, 2011

Season of the Witch (2011)




Nicolas Cagel on raha ikka täiesti otsas. Eestlased peaks tema jaoks jõulude aegu korjanduse korraldama või inimketi koostama et mees ometi kriisist üle saaks. Ei salga pattu, et tegu ei ole mu lemmik näitlejate hulka kuuluva mehega. Ennem suutis ennast susida korralikese projektidesse..kuid nüüd kolistab ämbreid mis hirmus. Jällegi annan ma talle paljutki andeks, et miks peaks näitleja teistmoodi käituma. Ka ise olen nõus oksemekki asjadega tegelema, kui see mul ära elada laseb.
Cage võtnud kampa teise B filmide staari..Ron Perimani ja mõõgad peos transavad nõida munkade juurde, et need neiu üle kohut mõistaks. Sellised filmid tänuväärsed, neil kindlasti olemas oma tänuväärne vaatajaskond. Ja annab tegijatele tööd. Ka vanameister Chritopher Lee sai oma sutsaka ära tehtud taas.
Ei midagi katastroofilist..korralik Säästuka riiuli film..millele raisatud euro ei ole mite kõige halvem väljaminek elus.
Huvitav kas siis kui näitlejad ennast filmi lõppudes maailma pääsemise nimel ohverdama kipuvad..tähendab see ka karjääri lõpu ilminguid (härra kuberner tegi seda ennem.)

No comments:

Post a Comment