Friday, February 19, 2010

Trailer Park Boys (2006)
















Jälle Kanada huumorit. Tuntub et vahtralehemaa (vihkan seda väljendit) naljamehed ja naljad mulle sobivad. Järjekordne komöödiasarjast väljakasvanud ja filmiks vormistatud lugu. Pärast esimest 10 minutit..olin pisut skeptiline, et näis kas ma viitsin seda lõpuni vaadata. Kuid siis hakkas närv ja silm harjuma ,ülekeeratud karakteritega.
Jälle lugu , kus meestel kulus vanglast vabanedes 5 minutit et nõme kast peas poerööv sooritada. Tore leid oli filmigrupp kes meestega kaasa jõlkus ja kogu loo pool dok. võtmes ülesse võttis. Kes oma mikritega jalgu jäävad..kuulidele juhuslikult ette jäävad.
Seltskond oli kirju ja lahe..
Treilerpargi omanik, klassikaline alkohoolik (kel läeb asi käest ära, pärast seda kui on õlle lonksu saanud)..kes elab koos õllekõhuga mees prostituudiga.
Hull vendade punt..kaklus himuline vend, vanem vend (kes ei pane viski koksi käest ka siis kui panka röövib)..pudelipõhjale sarnaste prillidega vend, kes oma imbetsilli lookile ja kõnemaneerile vaatamata on vist neist kolmest kõige helgem pea.
Mida edasi seda rohkem film pöördeid üles kiskus ja naljakamaks läks. Päädides lõpus kihutatavatest autodes üksteise peale kusemisega.

No comments:

Post a Comment