Tuesday, February 16, 2010

Daybreakers (2009)
















Film hakas ju hästi..tore idee. Ja üsnagi hästi välja peetud ka ekraanil. See vampiiride popkultuur mulle meeldib..värvitud inimesed nagu 60ndate. mustas..ilusad naiselikud naised. Kandilised majad-autod..ilus. Kuid nad ei olnud õnnelikud..(see oli nüüd iroonia), sest veri hakkas maailmast otsa saama.
Kuid mida aeg edasi seda rohkem B filmiks kiskus..lohisev sisu..mõtetud pöörded tegevusse, ebaloomulikult kasutatud julmus. Mis jäi alles oli : mitte just väike eelarve ja vampiirimaailma cool sinakas valgus..üle pea kammitud juuksed.
Näitlejatest..
Valik oli B filmi resultaadi kohta üsnagi rasvane. B-filminduse staar Ethan Hawke peaosas. William Dafoe isiklikult..(sooritamas oma elu ühte halvimat rolli, tema vist kõige ebastabiilsem näitleja keda ma tean). Sam Neill on olnud väga sümpaatne näitleja minu jaoks..kuid see oli roll kuhu ta mitte kindlasti ei sobinud.
Lühidalt..nagu oleks saanud suure sinakalt läikiva karbi millel kirjas..siin karbis on üks üsna hea kringel..jääd uskuma ,sest karp on üsna kena ja tundub et kallis..sees on aga kirde sai.

No comments:

Post a Comment