Wednesday, February 24, 2010

Chaplin (1992)


















Vabariigi aastapäeval peale jumala teenistust ..ei tulnud paremat ideed. Mul on pisut isegi kahju filmitegijatest, kes suure projekti ette võtavad , ise ette teades et siit peaks nüüd auhindu saama. Ma ei taha miskit paha näitlejate kohta öelda..Downey jr. oli tubli , Kevi Kline jäi meelde. Naiste kari oli suht ilmetu ja pigem dekoratiivne. Jälle teema..mida ei väsi kordamast. Grimm, kus noor näitleja vanameheks või naiseks grimeeritakse..need on jäledad.
Sellised filmid on jube ohtlikud ameeriklastele, kes usuvad pea kõike mida kinolinal öeldakse. Polnud see J Edgar Hoover nii hull midagi..et isiklikult hr. Chaplini kannul luuraks 30 aastat. Ta oli ikka palju osavam mees ja gigolo nagu Chaplin oleks tal nädalaga mune pidi peos. Dokumentaalsed kohtuprotsessid teemadel kommunist või mitte olid põnevad ja ka samas aktuaalsed..kaasajal vahetati vaid välja sõna kommunist, mille asemele paigutati terrorist.
Chaplinist endast..paistab et paaris asjas siiski saame nõus olla..tegu oli geeniusega, revolutsionääriga filmitööstuses, mees õigel ajal õiges kohas. Tegu oli ka pisut perverdiga, ega ta suurt ühtegi naist keppinud kes üle 18 aasta vana oli.

No comments:

Post a Comment