Sunday, February 14, 2010

Madeo (2009) Mother
























Võin vist peaaegu ametlikult 14. veebruari seisuga öelda et Joon-Ho Pong on mu lemmik rezisöör. Kui Park on kidlasti neist kahest efektsem..siis Pong on mees kes tallub täpselt minu esteetika ja naerusoone peal. "Memories of murder" on teada tuntud lugu oma headuses..siis tegi ta "Hosti" ..oli vaimukas, kuid tekkis küsimus et kas tõesti noor rez. ära rikutud ja hakkab vaatama raha poole eelarves ja lepingus liialt. Need kahtlused lükkas ta minu jaoks "Madeoga" uppi.
Peaosalise ( sollidses eas daami) sai ta nii unustavalt pühenduma panna, mida vaid No teater suudaks teha Maarika Vaarikuga (vabandust perverse võrdluse eest).
Eriri õnnelikuks tegi mind filmi esimene pool..pidin mitu korda filmi pooleli jätma ,et mõnuleda ja totra naeratusega näol natukene rahunema. Võimsalt mängis naiivset retardi see Bin Won. Täpsed reaktsioonid, täpsete pausidega.
Olen ausalt öeldes pisut sõnatu..infot on palju ja seda kõike formuleerida jube keeruline.

3 comments:

  1. Hell yeah. Bong on tõesti uskumatult efektne lavastaja ja naljasoone koha pealt olen minagi end tunnistanud Korea huumori austajaks. Bong muidugi jäämäe otsas.
    Mother meenutas rohkesti Memoirs...`i, kuid tegelikult on nad üsna erinevad.

    ReplyDelete
  2. Lõpud..seda mees oskab. Kui teine Korea tuus Park tahab kõik lõpus pea peale pörata ja uhke lõpu teha. Mis tavaliselt tuleb pigem kahjuks. Siis käesolev mees teeb seda peenemalt..lõpus jääb vaataja otsustada, mis nüüd juhtus..kas see nõelatorge ja tants oli enesetapp või midagi muud.
    Mul veel Tokuo nägemata..peaksin selle lähipäevil saama

    ReplyDelete
  3. WEB SHERIFF
    Who You Gonna Call
    Tel 44-(0)208-323 8013
    Fax 44-(0)208 323 8080
    websheriff@websheriff.com
    www.websheriff.com

    Hi Guido,

    On behalf of Magnolia Pictures and the movie’s producers, many thanks for plugging "Madeo (Mother)" ... .. thanks also, on behalf of the distributors and producers, for not posting any pirate copies or non-trailer clips of “Madeo (Mother)” and if you / your readers want good quality, non-pirated, previews, then the official trailer for “Madeo (Mother)” is available for fans and bloggers to post / host / share etc at http://www.apple.com/trailers/magnolia/mother/ and the official site at http://www.motherfilm.com/ ... .. for further details of on-line promotions for this movie and Magnolia releases generally, check-out www.magpictures.com and their official YouTube channel at www.youtube.com/user/MagnoliaPictures.

    Thanks again for your plug.

    Regards,

    WEB SHERIFF

    ReplyDelete