Wednesday, February 10, 2010

Saibogujiman kwenchana (2006) I am cyborg
















Pagana keeruline ja tänamatu on olla Chan-wook Park. Läänemaailmas on see tuntud kui Tarantino südroom..vaieldamatult andekas inimene ja geenius on mõlema mehe puhul kohased sõnad. Kuid vaatajad on nad ära hellitanud mõlemad. Need ootavad käed puusas , et näis nüüd millega sa hakkama oled saanud Pulp Fiction (Marukoerad minule)-Oldboys't sa ikka paremayt ei tee.
Iga tulemus mis nad teevad on kahtlemata üle keskmise tööd ..ometi nõuab vaataja järjest rohkem ja rohkem. Nad võiksid vahepeal paar filmi kirjutada sõbra nimele et taas edu saaksid nautida. Või piirduda stsenaariumiga ja lasta kellelgi teisel teha. Sest kirjutada oskavad nad mõlemad.
Lugu vaimuhaiglast..esimene negatiivne külmavärin. Ei salli reeglina vaimuhaigla lugusid, seal aravavad kõik et lõpuks ometi saame kunsti ja seda teha mis reaalses ruumis lubamatu.
Filmis olid kõik olemas..fantastilised leiud..efektsed kaamera liikumised..leidlikud detailid..koomilised-üle keeratud karakterid. Ometi oli see minu jaoks Parki nõrgeim film mida ma näinud.



3 comments:

  1. üks halb mõte, aga korealased pole just väga neti välimusega...
    aga film küll meeldis.

    ReplyDelete
  2. jumala õige...peaks vahepal sitta vaatama

    ReplyDelete