Monday, November 12, 2012

Underworld: Awakening (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1496025/

Tegu omaette nähtusega. Ma usun et tegijad sügavad juba aastaid lõuga ja imestavad et me ikka teeme veel Underworldi. Sama mis "Resident Eviliga"..filmid millel oma vaatajad kindlasti olemas..veel paariks järjeks kindlasti. Mõlemad kummlise kooslusega filmid, mis üle elanud nii mõnegi gigandi.
Ka Underworldi mahlad hakkavad vaikselt välja jooksma..kui üksteisel kõrisid rebitakse on kõik korras. Kui aga sisulisi asju taga aetakse muututakse tüütuks ja kordavaks. Ikka on keegi kes peategelast ei salli ja siis ka neid kes peategelasele kõik annavad kaasaarvatud oma elu.
Pisut ka mulje et pärast "suurmeeste" ( Bill Nighy, Michael Sheen) lahkumist on lapsed alles ja omapead jäänud.
3d perverdid olid taas kallal käinud ja kohustuslikud 3D osad lisatud..õhus hõljuvad piitsad..piisad..killud..jäätükid.
Kate on endiselt väga kena oma nahkkostüümis ja lepingus oli reborni juures allkirjadega tagatud, et ükski liigne kehaosa kaamera ette ei jääks ega riivaks. Kiivalt hoiti ka teadvusetult käsi õigetes kohtades ees. Nüüd kõlasin küll nagu piilur ja pervert. Aga ammu mul hämmastuseks olnud see et peale tormilist ööd..voodist tõustes..kistakse kiirelt lina endale ümber.
Mingut elu muutvat sisukust Underworldi vaatama minnes oleks naiivne. Kui sa ei ole Underworldi usku ei ole sul kinno asja. Tegu mugava ja sissetöötanud reboundiga mis mõeldud fännidele.
Lõpus anti mõista et järgi tulemas. Pikka iga sellistele nagu Resident Evil ja Underground.







2 comments:

  1. Mulle esimene osa täitsa meeldis...aga samas teisi osasid pole viitsind vaadata. Halb märk.

    ReplyDelete
  2. ega müstikat polegi. Inertsist vaatan edasi

    ReplyDelete