Wednesday, November 7, 2012

Skyfall (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1074638/

kõik vaatavad Skyfalli..nii ka mina. Suurepäraselt ajastatud ja reklaamitud premiere. Lainena voogav masside ohe..et tegu on parima bondina. ja mis kõik bond teeb ja kes kõik juurde tuleb võrreldes sellega mis varem olnud pole. See mõjus nagu apple uue mudeli upgrade. Kus kui pärast toote pihku said ei saagi aru mis asja sa siis nüüd endale ikka lõpuks said.
Miks teda parimaks peetakse? Ei tea..Bond nagu bond ikka. Mind ikka ajab muigama nurin, et miks bond pole enam ilus tsentelem.kes lööb vaid korra käelabaga ja laseb vaid ühe lasu. Miks ta nii..nii vähe üliinimlik on? Miks ta ei võiks olla nagu nad ilusana kõik olid? Miks ta naisi ei valluta? Miks ta joob Heinekeni voodis?..mats selline. Stsenaristid tegid ju kõik et kohustuslikud Bondi naljad tehtud saaks.
Graig on hea bond. ka Bondide tootmise meeskond peab ajaga kaasas käima et nad ikka saaksid edasi elus olla ja ikka uusi ja uusi Bondi lugusid teha.
Mind pole kunagi huvitav..kus bond ja millega ja kus kihutab. Mille serval-foonil kakleb. Sest Bondi tegijad on viletsamad dublantide maskeerijad filmiajaloos.
Palju sai kiita ka Bardem..tegu kahtlemata Hyper-ürg näitleja geeniga mehega. Kuid seekord keeras ta küll vinti üle. Seda oli temalt vist nõutud ja rahvas saalis seda ka nautis.
Vaid hetked kus mehe keskendumus ja tahe see kuradi M mõnuga maha müüa..kasvõi ise sel teel otsa saades tuli tema tegelik vägi välja. Bondid head kui vastas endised MI-6 agendid. "Goldeneye" näiteks.
See viib Bondi kergemini oma vastasega ühele tasemele..ei pea vastase ja maailmavallutada ihkavate ufodega tegelema..vaid vaststeks iseenda sarnane mees..inimene.
Uus Q ..kes uhkustab et tema suudab oma arvutis rohkem kurja teha kui Bond eales oma püssiga vehkides. Miks mitte las ta olla moodne tatt..Whishaw on tubli ka.
M'ide vanerduse tagamaad jäid pisut segaseks..aga ju olid tegijate isiklikud soovid siin kaetud.
Tõmmu Monneypenny..miks mitte. Kuid see ajas mind muigama kuna meenutas mulle millegipärast farsiliku rassismi skandaali inglise jalgpalli liigas. Kindlasti on Rio Ferdinandi esindajad rahul sellise lepitusliku..võrdõigusliku šestiga.
Bond nagu Bond ikka..tubli selline.





No comments:

Post a Comment