Friday, November 9, 2012

Snow White and the Huntsman (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1735898/

Halb casting tegi sellele loole karuteene. Kui filmi valida kandvasse nii nõrk lüli ei suuda ka teised seda rongi kraavist välja tuua isegi kui ülejäänud trupp on tubli keskpärane. Miks nad panid küll Kristen Stewarti sellisesse rolli? See lõua väänamine ei sobinud juba Twilighti..siin oli see katastroof.
Lugu hakkas pihta nagu Lumivalge (valgu) kese lugu ikka läheb. Theron sai suurepäraselt hakkama.
Ta ei olnud mitte evil btich..vaid teda ajas taga paaniline hirm mitte olla kõige koledam, vaid paaniline hirm oma igavene kest kaotada ja otsa saada. Kes väriseb ise igakord hirmust kui peegel ta jalge ette voolab ja tõde kuulutab. Ta kere reageerib kohe ja hakkaks nagu valutama kui piisavalt tihti värskendust ei saa. Koos oma vennaga moodustasid suurepärselt koos toimiva ja efektse duo.
Kristen nägi välja nagu 21 saj. psühholoogi abi vajav tiinekas, kellele selga võõra ajastu kleit surutuna tema draamat veelgi suurendab. Ja kui ta veel raudrüü selga sai ja vägede otsa sai..muutus ikka pilt väga naeruväärseks.
Maailm kus liblikad söövad roiskunud hirve liha..kõlab uhke metafoorina või Andres Ehina luulena. Pildid metsas on tossune ja hall..ja oleks nagu kõik ühes väikses stuudios tehtud..mis pole üldse halb mulje.
Palju vaeva ja efektne oli mehiste meeste muutmisel kääbusteks nähtud.
Filmi sisu ja jada läks tõeliselt ketrama oma radadele. Kadus algus ja pidepunkt vahepeal päris käest. Et mis filmi ma nüüd siis vaatama hakkasin.
Ja ikkagi miks kurat peavad need filmid kõik nii pikad olema. Kes seda alustas? "Sõrmusteisand"?.








No comments:

Post a Comment