Friday, November 2, 2012

Safe (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1656190/

Stathan on oma ameerika aastatega suutnud teha paljutki..ega niisama atöölmokka poleks Stallone oma filveteranide klubiõhtule kutsunud koos Doplh Lundgreni, Chuck Norrise ja teiste koledate 80-90'ndate kummitustega. Statham saab veel 10 aastat rahulikult kivinäoga autoga sõita ja mustas ülikonnas nikkel püstolist tulistada ja pätte taga ajada.
Stsenaarium on ka seekord tühi nagu ikka  sarnase stilistikaga loo kohta. Peategelane nimega Luke Wright..yeaah right. Hiinlased kasutavad geenius neiut. Kel seisavad hästi numbrid meeles..saab ilna arvutite elektroonilise jamata turvalisemalt asju ajada. Meie mees on ennast rongi alla viskamas kui leiab taas elamiseks mõtte. Edasine on juba liha ja kosmeetika sinna juurde, kes millal sureb ja kes kelle tapab. Lõpus veel lõpulahing kõige kõvema vastasega , ehk "bossiga" ja kui see saab mööda on ka film läbi.
Stathan pursib vene keelt..see on üks piinlikumaid hetki selles filmis.
Tegu autori looga ..Boaz Yakin..nii rez. kui stsenarist.
Ega viriseda ei saa..selliste filmidega ma oma aega sisustan. Sest millegi hea ja keerulisema jaoks tunudb praegu tahet ja keskendumisvõime puuduvat.






No comments:

Post a Comment