Wednesday, December 2, 2009

The Thing from Another World (1951)


















Mis selliste filmide puhul erutab on ajastukohane suhtumine. Aasta on 1951..ameerikas valitseb UFO eufooria ja endiselt ka võidetud maailmasõja atmosfäär.
Polaar uurimisjaamas (jami!) leitakse jää seest UFO..tassitakse tuppa. Ja õnnetu juhuse tõttu sulab mees jääst välja. Ega see UFO väliselt Frankesteinist (Karloffist) erine ..ei häälitsuse ega suuruse poolest. Nii sii olemegi dilemma ees. Üheltpoolt võidukad sõjaväelased, teiselt teadlased..kes muudkui rõhutavad et me peame selle asjaga rääkima, sest talt on nii palju õppida, ehki tema DNA meenutab rohem porgandi, kui inimese oma. Sõjaväelane on aga ettevaatlik ja ligineb kõigele kas püstol või kirves käes. Siis on meil seal veel üks ajakirjanik (kes muide ka polaarjaamas liigub villases linnamantlis) kes tahab kangesti lugu teha ja mõne pildi võtta.
Igatahes loo moraal on see , et sõjaväelasel oli õigus. Eks see ufo üks metsik monstrum ole..küll proovitakse seda hävitada kuulide, kirvega, tulega, elektriga.Lõpus antakse üle maakera eetrisse teade. Et kui peaksite miskit sarnast kohtama siis "Shoot first ..ask questions later."

No comments:

Post a Comment