Saturday, December 19, 2009

2012 (2009)






















Käisin kinos. Plaanis oli "Avatar" (ära naera), aga kui diinekad olid ära ummistanud nii Cinamoni , kui Coca-Cola plaza , siis langes liisk hoopis 2012. Mis lubati olevat enneunustamatu vaatemäng suurelt ekraanilt. Hakkas pihta..heli oli kõva..lolle venelasi oli saalis paakümmned, kuid sellest piisas. Täielik B film koos meeletute efektide virr-varriga. Kui teed hunniku lahedaid efekte siis sind vist vabastatud sisust ja kvaliteedist. Efekte tuleb au andes oli palju, kui liiga palju napilt pääsemisi..mõttetud poosetamist. Kõike oli liiga palju ja oli isutu-sisutu, neetult pikk.

3 comments:

  1. Käisin kah seda kinos vaatamas ja läksin täiega alt. see oli mage ja ma ütleks, et see oli tegelt hoopis perefilm.

    ReplyDelete
  2. Just perefilm on üsna õige väljend. Nuuh kus koer jookseb ja uks sulgub ja kas ikka jõab. Ka vene poisid taga reas hakkasid niheleme..bõstreje-bõstreje..

    ReplyDelete
  3. Sai ära vaadatud. Ebamaiselt pikaks venitatud ja "efektide virr-varriga" meeletult ülepingutatud tükk. Selle "ilutulestiku" hulgaga oleks võinud lausa mitu filmi vändata, mitte kõike seda ühte patta kokku segada. Sisu poolest jäi asi nõrgaks. Mõttetud pääsemised ja muu jura hakkasid umbes esimese poole tunni peal ära tüütama. Oli demonstreeritud, kui uhkeid vigureid oskajad mehed arvutigraafika poole pealt teha oskavad. Ausalt - pole kinoskäiku väärt.

    ReplyDelete