Tuesday, July 27, 2010

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)




Vaatame kui sügavale me oma oksefestiga laskuda saadame. Varastatakse Zeusilt välk ja muidugi süüdistab ta Poseidoni sohilast..kes on meil ketsides tukaga iphonega tiinekas.
Minge p___e mille otsa ma taas sattunud olen..siis hakkab see Justin Bieberi sarnane (kui miski mind marru ajab siis see tiinekas kes vastu ust joostes ületab juba uudise künnise, ei anna Päevalehele siiani andeks et ta oma formaati muutis ja ma selles sopas nagu Postimees online oma uudiseid otsima pean.)
Poseidoni sohilapsel ka uhke võõrasisa, kes istub laua taga ja nõuab õlut..kui ei saa siis annab emale molli. Tundub tore mees.
Kuna Tarantino juba iga aasta filme teha ei viitsi on sunnitud õnnetu Uma Thurman mängima Medusat. Mingi pettusega on veel õnnestunud neil kaasata ka Brosnan, Sean Bean.
See oli kole..loodame et see film mulle õpetuseks ja põhi nüüd käes ja läeb ainult paremaks edapidi. Film mis peaks olema kultuuriministeeriumi poolt keelatud.
Võin lisada vist oma vihatud asjade listi..tukaga andetud tiinekad.
Samas tekib küsimus..et millal küll inimesed "Õhtulehe" lugemise ja "Reporteri" vaatamise lõpetavad. Efekt on neid vaadates -lugedes sama mis minul oli Percy Jacksoni lugu vaadates. Olukord suht lootusetu..usun et järgmise sajandiga muutub keskmise eestlase aju määramatuks ,vedelaks ,kontaktivõimetuks plägaks.

No comments:

Post a Comment