Friday, July 23, 2010

Cop Out (2010)




Naljalugu. Kas võmmi..must ja valge..tõsine ja naljamees (meenutaks nagu mingit filmi juba). Mäslevad ringi ja ajavad asju.
Tracy Morgan näeb välja ja näitleb nagu mustanahaline vene kloun. Kui Chris Rock tegi selles reas alguse sellega et kiunus terve kaks tundi filmi vastiku häälega siis Tracy lihtsalt röögib selle kaks tundi maha.
Rez. Kevin Smith on noorena olnud vihane ja sõltumatu ja vaimukas filmimees.Nüüd tundub ta olevat küll ennast odavalt maha müünud. Lohutame ennast sellega et ehk olid kavatsused ausad.
Naljafilm, kus naljade vahele lastakse kuule pähe. Kui Bruce siukse soliidsema härrasmehena oleks nagu tegemas uut "Die Hardi" järge või vähemalt meenutamas "Leathal weaponit"..siis mustanahaline poiss on kinni "Möll Bronxis" viienda episoode uuesti sünni taotlusega. Läbi hüppab ka filmis stamp naljade suurmeister Sean William Scott, kes teeb paar knock-knock ..who is there nalja ja saab surma.
Odava maitsega inimesena itsitasin paar korda.
Pärast filmi lõppu olin valmis koostama kino saalist "Cop Out" keskmise vaataja profiili. Kellele meeldibki mõnus pinnapealne naljalugu ja saab rahulikult sms'e saata , ilma et miskit olulist kaotsi läheks.

No comments:

Post a Comment