Wednesday, July 21, 2010

Kick ass (2010)




Saamatu koomiksite fänn tõmbab rohelise ürbi selga ja läeb linna korda looma. Esimene õhtu lõppeb katastroofiga ja ka edaspidised käigud lõppevad pea kõik verise ninaga. Põrkab kokku Big daddy ja tema tütrega . Muide Big Daddyna Nicolas Cage saab hakkama suht talutava vahepalaga minu jaoks tema kurvas nimekirjas. Klapp ja dialoogid tütrega kukub väga hästi välja.
Siis on olemas veel kuri ja kurja poeg ja kurja jõuk, kes kõik on eemalt äratuntavad. On üsnagi efektseid kohti , nii madinates kui koomiski sisse minemisel ja mis kõige oluline..film lausa kubiseb positiivsusest. See on nii tegijates kui loo tempos..ja on üsna nakkav.
Aah, et noortega suudaksime sammu pidama..peavad ka tänapäeva tegelastel kindlasti olemas olema Facebook jms. jama. See on keel mida ikka mitu miljonit mõitsab ja valdab. Teema väline märkus..otsustasin asotsialiseeruda.. sellest suvest pole enam laenu, liisingut, krediitkaarti. facebooki ega orkuti kontot. Sellepärast vist tunduski pisut vihaleajav ja eemale tõukav peategelase Facebooki ja Youtube lembus.
Tubli..positiivne lugu koomiksi sõpradele. Jääb pisut lahjaks kogu see leem aga kõlbab küll peale laupäevast sauna õhtut.

No comments:

Post a Comment