Wednesday, July 21, 2010

I Love You Phillip Morris (2009)




Spoiler Raulile. ..homoseksuaalne love story :). Miks ma selle filmi endale soetasin, ei mäletagi. Vist uudishimu pärast et millega taas Carrey hakkama saanud. Tegemist on väga põneva näitlejaga..ilma naljata. Njaah teda jälitab terve 46 vagunitäit stampe, kuid hetketi suudab ta olla uskumatult tõhus ja üllatav. Njaah ega ta vist sellest Ace Ventura taagast kunagi lahti küll ei saa.
Film laveeris pidevalt komöödia ja draama šanrite vahel..vaatajana oli üsna raske pidevalt ümber lülitada. Hakkis selle tõttu tohutult üldmuljet. Carreyle auandes ..muhelesin ja itsitasin kordades rohkem kui mis tahes Adam Sandleri järjekordses punnimises. Mehel on maitset.
Carrey pedena tabas vahest kogu olemusega asja mõtet ja oli tõeliselt usutav. Suurepärased šketsid adisi haiget simuleerides ja tänuväärne šanr temale mängida meest kes ei suuda elada vassimata. McGregor oli malbe gayna pisut pooleli ja igav..hiljem kibestunud ja märatseva gayna aga jälle kuratlikult hea.McGregor on julge poiss , kes kõhkematult valmis ekraanil ennast paljaks kiskuma, mehi suudlema, sitta sööma. Usun et see julgus tulnud talle vaid kasuks.
Film mida nõrganärvilistele ei soovita..liiga tihti tambiti piiri peal et vaatame millal sul seal ekraani taga piinlik hakkab..ok aitab. Siis viie minuti pärast uus piinlikuse piiri katsetus. Ma pea silmas vaid homo teemat..vaid Carrey teksdides pikad pausid..kus mul vaatajana hakkas ka kohutavalt piinlik seda vaadates ja oodates et ta ometi miskit ütleks. Pisut lünklik, kui kahtlemata huvitav Jim Carrey taas.



No comments:

Post a Comment