Friday, February 13, 2009

Underworld: Rise of the Lycans (2009)



















http://www.imdb.com/title/tt0834001/

Tagasihoidlikust vampiiriloost friikide kultusfilmiks kujunenud filmi kolmas osa. Õigemini läeme ajast tagasi..teeme varasemast ajast loo, kus püsside asemel mõõgad ja harpuunid. Need kes arvavad et ei sest tule miskit välja sest Kate Becinsale nägi nahas ja püstolitega seks välja.
Siis seekord Rhona Mitra suudab vääriliselt võistelda, kuigi huule potexi süst sai paar mg liiga kange. Kunstniku töö endiselt uhke..kostüümid fantast-stiilsed. Kogu film endiselt hallikas-sinine ja sombune..cool. Kriitikud proovivad imeda välja loo sisukust, mida seekord olemas küll. Pahatihti enamus filmidele tihti saatuslikuks saav materjal seekord olemas. Aga põrgu see sisu..peaasi et madistaksid. Ja seda nad teevad! Kui ühest filmist kolmas osa tehakse see enamus juhtudel fiasko ja pigem filmitöösturite katse lüpstud kitsest veel paar tilka välja pigistada, siis see kord tuleb sealt veel ka piima. Tore asi ..praeguses valitsevas üldiselt igavas filmide jadas.

1 comment:

  1. Boorringg, vaata vanu Dracula filme, ühe leidsin, näidati tcm ja irvasin ennast pooleks. Mõnust talvine maailm, üli ette toodu loodus, selline metsik ja talupoeglik, muss oli ka tase, annan teada kui leian ülesse, peaks olema inglaste looming.
    Lahedam kui see uusaja pask.

    ReplyDelete