Wednesday, September 29, 2010

The Expendables (2010)




Stallone kui rez.-stsenarist-produtsent oli kohale kutsunud kõik vanad staarid, kes ta teadis-mäletas. Willis, Rourke, Statham, Jet Li, Lundgren, isegi kuberneri härra ütleb neli lauset. Igal neist vist seljataga kümmekond edukat peosas soleeritud filmi.
Kuid elu ju näidanud et osta Madridi Reali kasvõi kõik maailma staarid..ega ikka ei mängi küll eriti kui treeneriks on Stallone ise.
Loo muljeks jääb pigem dinosauruste ronkäik. Vanade ooperi staaride gala õhtu, kus hääle ulatus ja välimus pole kaugeltki see, mis hiigelajal..aga näo järgi mehed siiski ära tuntavad.
Esitavadki siis oma hitte..annavad vastu hambaid ja lasevad püssist, rahvale meeldib, piletitulu hea, kuid kui asi lisalugudeni jõuab (finaalini siis)..siis hakkab rahvas saalis juba nihelema ja tahab koju saada. Sest hakkab pisut piinlik.
Mida kuradit on Sly teinud oma näoga, kulmud olid nagu kleebitud ja kiiruga oleks nagu kogu nägemist silikooniga kohendatud. Õudne..laste hirmutamiseks sobilik ebaproportsionaalne sihverplaat.
Vaat et oma elu parima rolli teeb Dolph Lundgren..siuke vana lömmis rootslasena on ta ikka palju talutavam kui noore trimmis kukena.
Veel oli sümpaatne ja kelle naljad ka mõjusid Jet-Li. Kes nuias kogu aeg palka juurde..et tal suur pere. Kui küsiti..mis pere. Ega siis selget vastust saadud..aga palka oli vaja muudkui juurde saada.
Kahtlemata tore et restoran Galaxy punt veel aastal 2010 ühte filmi kokku aeti..seda filmi saab noortele-tiinekatele õppefilmina kasutada ja tutvustada 80-90 märuli klassikuid.


2 comments:

  1. Aikrt mulle see meeldis. Täiesti absurdne film. Ma eeldan, et nad ei võtnud ennast tõsiselt ja Stallone kulmud olid nimme sellised. Lundgrenilt tõesti eluroll. Mees nägi võimas välja ning ausaltöeldes võiks veel mingis sisutus filmis möllata. Paari õlle kõrvale võimas vaatemäng.
    Igatahes kummardus vanakooli meestele kes oma laibahunnikut täiendasid.
    http://www.heyuguys.co.uk/2010/08/12/the-legends-of-expendables-body-count-just-how-many-people-have-they-killed/

    ReplyDelete
  2. Kindlasti on kellelgi mida paremat varuks.., aga ma proovisin kord "Desperadoses" lugeda..läks sassi.

    ReplyDelete