Tuesday, May 11, 2010

Legion (2010)















Vahelduseks ka midagi "head". Idee ju intrigeeriv..et kõrvalises bensiinijaamas väiksesse ruumi kuhjata erinevaid inimesi. Nad raskesse olukorda asetada ja kes kuidas siis hakkama saab. Sellisel puhul olen ma nõus andeks andma sellised stambid nagu ühe käega vietnami sõja veteran jne. Tore..meeldiv "teatrietenduse" idee valmis.
Tegija olnud ilmselge terminaatori fänn ja arvab et me oleme juba nii vanad et sellise filmi juba ära unustanud. Seoseid ja kopeeringuid uhkest iidolist jagub.
Nagu öeldud idee oli ilus ja kavatsused õilsad. Kuid siis taheti meile olukorda selgitada, et mis teoksil siis õieti on. Mida rohkem seda tehti , seda hullemaks nad selle asja keerasid. Kui veel madistamiseks läks..läks asi ikka täiesti käest ära ja kogu teose tase langes Säästuka Dvd riiuli tasemel (seegi koht vahel üllatab..ostsin endale sealt "Ghost dogi" viimati 15 krooniga). Plekist inglitiivad millega keerutades saab kõhtusid ja kõrisid lõikuda.
keegi võiks sellest loost teha kammerliku versiooni. Tegelikult on juba olemas..väga hea film nimega "The man from earth"

3 comments:

  1. Ooojaaah, füüsilist valu tekitav Teos, lausa kohutav kuidas mõnus irve võib kärmelt asenduda mingise emohala ning siis järsult mingi kuradima "ebakvaliteet tiivaklirinaga".

    ReplyDelete
  2. Emohala..ma olin unustanud..:) Seda oli ka

    ReplyDelete
  3. Vabandust, et meelde tuletasin.

    ReplyDelete