Friday, December 28, 2012

Premium Rush (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1547234/


Lugu New Yorgis kihutavatest rattakulleritest. Kes riskivad enda ja teiste eludega iga jumala päev. Sellest hiljem. Filmi ässa tiitli varastas ära Michael Shannon, kes koleda suure mõmmina oli efektiivne ja usutav kaelani sitas sees inimesena.  Peale "Take a shelterit" üks huvitavamaid näitlejaid..tema koletuna tunduva kasvu ja kandlisele ainult halbade meeste näole vaatamata.
Gordon-Levitt on viimasel ajal palju pildis olnud ja põhjusega. Tema puhul saab juba rääkida neetud komplimendiga "oma tuntud headuses".
Hakkan vist vanaks jääma . Ma ei suuda nautida sellist jalgratastega autode ja jalakäiate manipuleerimist. Muigavat nägu, kui ta on jama jälle korraldanud. Et mis see neile andma peaks? Nemad on vabad? Ega anarhias ei suudaks hakkama saada ka selline vaba liiklushuligaan. Põhjus miks seda peategelane teebon..et arukas poiss põgeneb oma ülikonna ja kontoris passiva töökoha eest. Pisut jäi arusaamatuks loogika et pidurid on ohtlikud. Et sul pole võimalust pidurdada sunnib sind teist lahendust otsima?
Stsenaristid proovinud lisada romantikat ja ratturite laheda elu kambavaimu, see kõik on kõrvaline ja ei tüüta õnneks vaatajaid kaua. Saame nautida rahulikult naiivset loo põhiliini ja rattaga kihutamist new yorki tänavatel. Õnneks neil seal ilus ilm filmis.. Iga rattaga sõitev inimene teab et kui vastik on rattaseljas tatine-tuuline ilm.
Ilus ..lihtne ..kiire lugu.






No comments:

Post a Comment